top of page

Vilka är vi?

Wannholm Media såg dagens ljus år 2014, och sedan dess har jag helt och hållet ägnat mig åt att driva och utveckla företaget. Redan från start bar jag på en vision om att skapa en "one-stop-shop".

Under de första stegen jobbade jag mest som grafisk designer på ett lokalt tryckeri. Senare blev jag headhuntad till en konkurrerande multi-mediebyrå med in-house produktion, event, trycksaker och reklam, där jag verkligen utvecklade mina färdigheter.

 

När pandemin slog till och utmanade affärslandskapet, stod jag inför ett vägval och kände att det var dags att omvärdera och ta nästa steg. Ur dessa utmaningar växte idén om att fullborda min vision om en "one-stop-shop" med tjänster inom foto, film, tryck och design.

 

Efter två år av utmaningar och samarbete med partners bestämde jag mig för att ta steget att fortsätta utveckla idén självständigt. En omstart från grunden med en omvärdering av mina styrkor inleddes och där föddes idéen om att erbjuda hybrid media content.

 

Genom att lägga en sten i taget på ny grund, fokuserade jag mer på skapandet och processen än på det slutliga resultatet. Detta tillvägagångssätt har resulterat i förbättringar och framgångar på lång sikt.

 

Jag är nu stolt över att driva Wannholm Media i enighet med dem nytänkande och lättsamma värderingar jag strävat efter.

CW KOPPAR -10.jpg
CW KOPPAR -11.jpg
bottom of page