top of page
WM_JULIE REFIX -059.jpg

" Fångandet av varje ögonblick är min passion - de äkta, oförberedda, kärleksfulla hundradelarna av en sekund som aldrig går att återuppleva, men som jag ständigt jagar.

Jag är här för att hjälpa er att evigt bevara er dag genom min lins. " 

WM_JULIE REFIX -159.jpg
Fille Maggs Rework -45.jpg

Moments

CAPTURING

WM-Fille Maggs Rework -35.jpg
WM-Fille Maggs Rework -04.jpg

Mitt uppdrag är att fånga era mest ömtåliga ögonblick. Tårarna när stoltheten lyser i brudens fars ögon. Glasen som klingar i takt med skålande lycka och kärlekens atmosfär. 'Moments' är min konst att fånga ert bröllop i en serie av hjärtslag.

Med fingret ständigt på avtryckaren, strävar jag efter att fånga varje nyans av er dag. Familjer som smälter samman, kärleken i luften, skratten och tårarna. 'Capturing' är min konst att föreviga er stund i ett tidlöst porträtt.

forever

WM_JULIE REFIX -108.jpg
WM_JULIE REFIX -090.jpg
WM_JULIE REFIX -044.jpg

Med brett kontaktnät kan jag hjälpa er komma i kontakt med proffs som hjälper till att förgylla er dag från morgon till kväll.

TRYCK & DESIGN

DJ & MUSIK

KOORDINATOR

MAKE-UP & HÅR

Lär känna mig!

Med ett ihållande intresse för det visuella sedan barnsben har jag utforskat fotografi, film och grafisk design. Omedelbart efter avslutad gymnasieutbildning grundade jag Wannholm Media 2014 och har sedan dess skiftat mellan konsultuppdrag och anställningar, innan jag slutligen blev en dedikerad frilansfotograf och grafisk designer.

 

Efter tio år, präglade av otaliga timmar med kameran i handen och hundratusentals klick, har tiden nu kommit då jag stolt erbjuder min expertis för att fånga er stora dag ur mitt unika perspektiv. Genom en resa med både framgångar och motgångar, med lyckoträffar och mindre framgångsrika ögonblick, har jag haft privilegiet att fotografera några av världens mest framstående artister, delta i otaliga evenemang, skapa musikvideor, producera reklamfilmer och till och med turnera runt om i världen. Trots dessa erfarenheter, är ingenting jämförbart med detta hedersuppdrag jag nu får äran att erbjuda...

 

... Att vara bröllopsfotograf innebär en monumental uppgift - att evigt förankra en av livets mest betydelsefulla ögonblick genom att fånga varje skratt, varje tår och all kärlek, med endast en chans.

 

Det är denna utmaning, att fullända konsten att fånga varje nyans av upplevelsen, som är kärnan av min passion och professionalitet.

Reactions

Genom otaliga timmar av scrollande, planering och hjärta, har ni skapat er mest betydelsefulla dag.

Låt mig vara lika hängiven att fånga varje detalj – från ringar och rosorna i brudbuketten, till manchettknapparna på brudgummens kostym och leendet hos brudnäbben som kastar blommor.

'Detaljerna' är mitt fokus för att föreviga varje tanke ni investerat i denna dag.

Med mitt 'trigger finger' och min känsla för rummet, fångar jag dem magiska ögonblick: när bruden säger 'ja', den första kyssen, och när den första tårtbotten lyfts.

Min kamera blir er osynliga berättare som skapar en evig kärleksfull historia av er speciella dag.

Details

PrepArations

Med min känsla för ögonblick fångar jag förberedelsernas magi: när bruden och brudtärnorna gör sig redo, och när brudgummen och grabbarna knyter slipsarna och skålar. Er dag blir en bildberättelse av förberedelsernas charm, där varje detalj blir en del av er unika historia.

PORTRäTT

PORTRÄTT

WM_JULIE REFIX -044.jpg
WM_JULIE REFIX -130.jpg
WM-Fille Maggs Rework -24.jpg
WM-Fille Maggs Rework -36.jpg
JULIE REFIX -154 FIX .png
WM-Fille Maggs Rework -05.jpg

Inga frågor är för stora eller små

Oavsett vad ni undrar, tror jag att jag kan ge er svar som kommer hjälpa er att förgylla er dag och lugna era nerver innan, under eller efter ceremonin. Tekniska frågor eller annat – ni är varmt välkomna att skicka iväg ett meddelande!

Såhär går det till

01

Är ni sugna på att ha med mig på er dag? Fantastiskt! 
Skicka över en flaskpost, ett sms, samtal, DM eller fyll i formuläret här nere så hör jag av mig så snart jag kan.

( Tänk på att hålla koll på er skräppost! )

03

Planering! Det är avgörande för att undvika onödiga frågetecken och extra stress men självklart också för att säkerställa högkvalitativt material.

 

När vi har kommit överens om detaljerna, får ni först ett frågeformulär med en mängd frågor om er dag och er själva.

Allt detta för att jag ska kunna leverera det allra bästa för er!

 

Två veckor innan er stora dag bokar vi in ett videosamtal, där vi går igenom er planering och alla detaljer.

Spänningen är olidlig!

05

02

Efter vi samtalat och checkat av våra löften om hur var och när så skriver vi avtal  för allas trygghet. Ni gör en delbetalning på 30% av det totala beloppet, som inte är återbetalningsbar.

Nu är jag er!

Resterande betalas två månader innan ert bröllop, eller enligt överenskommelse.

04

Er stora dag är äntligen här!

Jag dyker upp med ett stort leende, kameran redo och full av entusiasm för att fånga varenda ögonblick. Jag sätter igång direkt, virvlar runt och fyrar av bilder för att fånga allt som möter min blick. Det kan hända att ni tror jag har packat och dragit, men nej, jag är bara den osynliga fotografen på andra sidan rummet, redo att föreviga era minnen med en glimt i ögat!

*Plingar på dörren*      Bildleverans! 
 

Leveransen av ert material är planerad med en nedladdningsbar länk mellan 5-8 veckor efter er stora dag. Men redan några dagar efteråt får ni några smakprov för att kunna dela med era nära och kära!

Och, som er mediepartner erbjuder jag olika extra alternativ för bildleverans.

Ni kan till exempel även välja att föreviga era bilder i en klassisk högkvalitativ fotobok med läderbindning och extra fint fotopapper, skapa vackra tavlor att pryda ert hem med eller låta mig designa ett skräddarsytt tackkort som ni kan skicka till era gäster efter bröllopet.

(Fråga mig för mer information så löser vi det!)

WM_JULIE REFIX -117.jpg
WM_JULIE REFIX -035.jpg
WM_JULIE REFIX -076.jpg
WM_JULIE REFIX -037.jpg

Stil

Alla fotografer har olika stilar vid foto & edit vilket är bra att ha i åtanke. 

Var finns jag?

Baserad i Malmö, men kan ta mig vart som helst i världen!

Avtal

Självklart skriver vi avtal så vi kan gå vidare till de roligare bitarna så fort vi bokat!

Kontakt

Kommer finnas tillgänglig för er från dagen ni tar kontakt , under och efter er stora dag.

Leverans

Ni får allt material via länk där ni kan ladda ner det till era enheter. 
Jag sparar en kopia till er såklart!

Good to know!