top of page
projekt 2_profil+bil mm-front.png

REKLAM & PROFIL

KLÄDER

Behöver du få tryckt en tröja i din befintliga garderob eller något du ser i affären som du hade önskat få din logga på? Eller kanske behöver du en hel uppsättning av kläder till din firma? Vill du ha din logga broderad, intryckt i fibrerna av dina kläder,  klassiskt tryck med transferteknik eller screenteknik?

tshirt rack fix för export-View 2.png

PROFILPRODUKTER

Plastglas med logga? Lasergraverade plånböcker? Vattenflaskor med tryck? Pennor i alla dess olika utförande med tryck? Drinkunderlägg? Nyckelringar? Graverade skärbrädor? Multiverktyg? 
Munskydd med logga? Laptopfodral? Touchvantar? 

projekt 2_profil+bil mm (kopia)-front.pn

FOLIERING / WRAP

Vinyler har en väldigt bred användningsförmåga och beroende på vilken typ av vinyl eller folie kan de appliceras på det mesta. De kan skäras, klistras, monteras på en mängd typer olika material. Det vanligaste är att skära ut logotyper eller annan grafik och klistra på fönster, diskar, väggar eller bilar. Det finns vinyler som fäster på betong, asfalt och andra ojämna ytor. Det finns även sk. wrapfolie som man kan sträcka över diverse ytor te.x helfoliering av bilar. Vinyler finns i en mängd olika färger och går även att printa ens egen design direkt på. 

Bil bubbla 3d- 2000x2000px-hero.png

STORFORMAT / MONTERING

Husbanderoller? Ljusskyltar? Metallskyltar? Folierade plexiglas? Speciella projekt? 

led skylt backdrop.png

ÄR DITT SVAR JA PÅ NÅGON AV DESSA FRÅGORNA?

DÅ KAN WANNHOLM MEDIA HJÄLPA DIG!

bottom of page